iOS 18: Cea Mai Mare Actualizare din Istoria iPhone-ului

Potrivit lui Mark Gurman de la Bloomberg, următoarea actualizare software iOS 18 de la Apple ar putea fi "cea mai mare" din istoria companiei. Se preconizează că iOS 18 va fi anunțat la evenimentul anual WWDC al Apple din luna iunie.

Gurman a scris în newsletter-ul său Power On că noul sistem de operare este considerat una dintre cele mai importante actualizări ale iOS din istoria companiei. Acest lucru promite un eveniment WWDC foarte interesant în iunie.

Vestea vine după ce Gurman a relatat anterior că Apple speră ca iOS 18 să fie cea mai "ambițioasă și captivantă" actualizare din ultimii ani.

Deși detaliile specifice nu au fost dezvăluite încă, se știe că Apple planifică să lanseze o nouă versiune a Siri, precum și noi funcții care să îmbunătățească experiența utilizatorului în cadrul aplicațiilor existente.

De asemenea, iOS 18 ar putea aduce suport RCS, o schimbare semnificativă care vine după presiunea publică asupra Apple de a adăuga suport pentru RCS la iPhone-uri.

Cu toate că dezvăluirea oficială a iOS 18 este încă la câteva luni distanță, se așteaptă ca mai multe informații despre această actualizare software să fie dezvăluite pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială.